Termékeink

A keményfa alternatívája

A decodeck® fa és műanyag homogén keverékéből készül, a két anyag legkedvezőbb tulajdonságait ötvözve. A kiváló jellemzőknek köszönhetően olyan új termékek fejleszthetőek az alapanyagból, melyekre korábban nem volt mód.

A szinte határtalan lehetőségek miatt számos alkalmazási területen a legkedvezőbb választás az anyag. A fa és műanyag egyedi kombinációja hosszú élettartamot biztosít.

A fokozott nedvességállóságának köszönhetően az anyag nem bomlik úgy, mint a hagyományos faáru, továbbá nem korhad, hasad, vagy törik. 

Változatos színek, amik beérés után teljesen színtartóak

A Neodeck® teraszdeszka öt különböző színben érhető el: Caviar Black (Fekete) , Dark brown (Sötétbarna) , Tobacco Brown (Dohánybarna), Sahara Brown (Világosbarna) és Canyon Red
(Téglavörös).

A Decodeck® burkoló deszkázat  elérhető Sahara Brown (világosbarna), Canyon Red (téglavörös), Tobacco Brown (dohánybarna),  Dark Brown (sötétbarna), és Caviar Black (fekete) színekben.

A Decodeck® és Neodeck® megtartja a fa megszokott érzetét és kinézetét, de sokkal strapabíróbb és könnyebben is kezelhető annál. A fa és műanyag kombinációjával az elkészült termék csak nagyon kevés karbantartást igényel az elkövetkezendő években.

Kevesebb idő a fenntartásra, több idő a felhőtlen használatra

A Neodeck® deszkafelületek kevés törődést igényelnek. A felületet nem szükséges festeni, olajozni vagy más módon védeni, így megszabadulhatunk számos felesleges vesződségtől.

A kiváló víz- és nedvességállóságnak, valamint a színtartóságnak köszönhetően a felületkezelés egyáltalán nem szükséges. Ennek köszönhetően a Neodeck® a kívánt minőségben pompázik hosszú évek múltán is.

A Neodeck® deszkákat ajánlott évente nagynyomású tisztítóval megtisztítani, hogy megtartsák eredeti szépségüket.

Gyors és egyszerű beszerelés

A gyári rögzítőrendszerrel a Neodeck® gyorsan és láthatatlanul rögzíthető.

A Neodeck® deszkák beszerelésekor használhatóak az általános famegmunkáló szerszámok.

Megmunkáláskor nem jelentkeznek a hagyományos faanyagot érintő problémák, mint a hasadás, repedés, vagy leválás.

A szükséges lezáró profilok elérhetőek az összes színben, hogy megfelelő módon burkolhassuk a kívánt felületet.

A biztonság az első

A különleges tulajdonságainak köszönhetően a Neodeck® kivételesen biztonságos. A Neodeck® fokozottan csúszásmentes, még nedvesen is.

A haladás vagy szilánkosodás elő sem fordulhat, a rögzítőelemek nem állnak ki a felületből (rejtett rögzítés), továbbá nem szükséges semmilyen vegyi anyag a felület kezeléséhez.

A Neodeck® termékek 

A Neodeck® deszkák megfordíthatók, mindkét oldaluk használható. Az egyik oldal sűrűbben, a másik ritkábban rovátkolt, a választás az öné.

A láthatatlan Neodeck® kapcsokkal a burkolat villámgyorsan rögzíthető. Egyedi gerendák megegyező tulajdonságokkal szintén rendelhetőek. 

A szükséges lezáró profilok elérhetőek az összes színben, hogy megfelelő módon burkolhassuk a kívánt felületet.